Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 128
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 23:51
Merhaba,
Kinematik te; senaryo vardyr ve nesneler buna uymak zorundadyrlar yani bir animasyondur.. Fakat birde Dynamic vardyr, yani; Parçalaryn birbirleri ile etkile?imlerini içerir. Sizin istedi?iniz de tam olarak budur. Dynamic konu ba?ly?y içerisinde istedi?iniz örnek videolary bulabilirsiniz.
Gönderilenler: 157
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 09.Şubat.2009 Saat 09:20
herkese merhaba,
kinematik ile ilgili bir sorum daha olucak
örnegin bir makina tasarymy yaptym bir parçaya hareket verdim, o parça hareket ederken di?er de?di?i parçalary algylayyp onlara de?di?i zaman onlarynda gerekli hareket etmesini istiyorum, bunu nasyl gerceklestirebilirm, birde zorlanmalar, mekanizmanyn herhangi bir noktasyndaki zorlanmayy görme imkanymyz varmy varsa nasyl????
Gönderilenler: 128
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 05.Aralık.2008 Saat 12:48
Merhaba,
Yukarıdaki videolardan farklı olarak yeni bir video daha hazırladım. Bu videoda "plate cam" fonksiyonundan bahsettim. Ayrıca "Kinematic" menüsünde bulunan "joint" fonksiyonlarının ne işe yaradığını gösteren bir resimde bulacaksınız.
İlgili arkadaşlarım için link aşağıdadır. Kolay gelsin.
Gönderilenler: 157
AlıntıCevapla Gönderim Zamanı: 04.Aralık.2008 Saat 17:27
herkese iyi günler benimde bi ricam olacak belki konusyu bölüyorum özür dilerim ama baslık var diye yeni baslık acmak istemedim elinisde kinematikle ilgili olan avileri forumda paylasıma acabilirsenis sevinirim :)
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma